Porady

Posortuj według: popularności  daty dodania  ocen  alfabetycznie

otwarte konstrwy

dodany przez: cohenna aby konserwy się nie obeschły więcej więcej

Smażone mięso

dodany przez: aleksa6 posól pod koniec smażenia, bo inaczej będzie twarde. więcej więcej

piękny biszkopt

dodany przez: cohenna aby ciasto nie opadło więcej więcej

piękny biszkopt

dodany przez: cohenna aby ładnie wyrósł więcej więcej

Śmietana

dodany przez: ewa1257 Śmietana do zupy więcej więcej

Sprawianie ryby

dodany przez: patryshia sprawianie ryby należy rozpoczynać od rozcięcia brzucha - od ogona do głowy - następnie ostrożnie wypatroszyć wnętrzności, potem starannie opłukać rybę pod bieżącą wodą więcej więcej

brzydki zapach w lodówce

dodany przez: cohenna aby go usunąć więcej więcej
Zaloguj się

Nie masz jeszcze konta w serwisie pulpecik.pl?
Załóż je za darmo!
i ciesz się gotowaniem z Twoimi przyjaciółmi
Znajdź inspirację
Powiedz nam, co masz w swojej lodówce,
a podpowiemy Ci, jaką potrawę możesz
przyrządzić (składniki oddziel przecinkami)
© 2007-2025 Wszelkie prawa zastrzeżone pulpecik.pl
Design B'Negative   Powered by pageLAB
Valid HTML 4.01 Transitional Poprawny CSS!

Cached by PHP-Hypercacher