Porady

Posortuj według: popularności  daty dodania  ocen  alfabetycznie

Sprawdzanie świeżości jaj

dodany przez: Ania K. Jak sprawdzić? więcej więcej

Gotowanie ryżu

dodany przez: Ania K. Ryż zachowa śnieżną biel i nie rozgotuje się....... więcej więcej

czym przyprawiać

dodany przez: SylwiaLilianna sałatki więcej więcej

zagęszcznie śmietany

dodany przez: cohenna aby śnietanę szybko zgęstnić więcej więcej

Przewracanie ryby

dodany przez: Marzena aby ryba się nie rozpadła więcej więcej

paląca cebula

dodany przez: karoolla1987 aby cebula nie palila tak w oczy podczas krojenia nalezy wlozyc ja na jakies 20 min do zimnej wody.wtedy podczas obierania nie beda ulatniac sie z niej soki więcej więcej

Patelnia - jaka do czego

dodany przez: patryshia W tej kwestii panuje dość duża dowolność. Używamy po prostu takiej patelni, która jest dla nas najwygodniejsza. Ważne jednak, w jaki sposób patelni używamy. PATELNIE ALUMINIOWE Przed smażeniem rozgrzewmay samą patelnię. Następnie sprawdzamy temperaturę wypuszczając kroplę wody, która powinna na niej "tańczyć". Dopiero wtedy wrzucamy... więcej więcej
Zaloguj się

Nie masz jeszcze konta w serwisie pulpecik.pl?
Załóż je za darmo!
i ciesz się gotowaniem z Twoimi przyjaciółmi
Znajdź inspirację
Powiedz nam, co masz w swojej lodówce,
a podpowiemy Ci, jaką potrawę możesz
przyrządzić (składniki oddziel przecinkami)
© 2007-2024 Wszelkie prawa zastrzeżone pulpecik.pl
Design B'Negative   Powered by pageLAB
Valid HTML 4.01 Transitional Poprawny CSS!

Cached by PHP-Hypercacher