Porady

Posortuj według: popularności  daty dodania  ocen  alfabetycznie

Groszek

dodany przez: ewa1257 Gotowanie zielonego groszku więcej więcej

Miękkie pomidory

dodany przez: aleksa6 Zbyt miękkie pomidory znów będą jędrne, jeśli je włożysz na kwadrans do lodowatej wody. Aby łatwiej dały się kroić, maczaj nóż przed każdym cięciem w zimnej wodzie. więcej więcej

Szaszłyki z grilla

dodany przez: trini6 Patyczki do szaszłyków trzeba wcześniej wymoczyć w wodzie ewentualnie przed ułożeniem na ruszcie zawinąć ich końce folią aluminiową. więcej więcej

Sól w solniczce

dodany przez: Ania K. Sól w solniczce nie zwilgotnieje, nie potworzą się grudy...... więcej więcej
Zaloguj się

Nie masz jeszcze konta w serwisie pulpecik.pl?
Załóż je za darmo!
i ciesz się gotowaniem z Twoimi przyjaciółmi
Znajdź inspirację
Powiedz nam, co masz w swojej lodówce,
a podpowiemy Ci, jaką potrawę możesz
przyrządzić (składniki oddziel przecinkami)
© 2007-2024 Wszelkie prawa zastrzeżone pulpecik.pl
Design B'Negative   Powered by pageLAB
Valid HTML 4.01 Transitional Poprawny CSS!

Cached by PHP-Hypercacher