|
||||
Jaki ryż do czego?dodany przez: patryshia RYŻ NATURALNY: Zawiera w sobie witaminy i substancje mineralne, a brązowa skórka nadaje mu wyrazisty, specyficzny smak i aromat. Ceniony jest przede wszystkim przez konsumentów zdrowej żywności, prócz tego chętnie stosuje się go w ramach różnych diet, np. odchudzających, obniżających ciśnienie itp. Ugotowanie go wymaga znacznie więcej czasu. W... więcejPorady - deserydodany przez: patryshia MELBA połówki brzoskwiń ugotowane w syropie z dodatkiem wanilii, ostudzone i ułożone w pucharkach na grubej warstwie lodów śmietankowo-waniliowych i pokryte galaretką malinową; SORBET zmiksowane i zamrożone owoce; PLOMBIERA śmietankowe lody z owocami kandyzowanymi zamrożone w specjalnej formie; PARFAIT zamrożone, utarte żółtka z cukrem z... więcej |
Zaloguj się
Szukaj przepisu
Podaj nazwę dania lub jej fragment
albo wybierz jedną z kategorii:
Smaki świata
Znajdź inspirację
Powiedz nam, co masz w swojej lodówce,
a podpowiemy Ci, jaką potrawę możesz przyrządzić (składniki oddziel przecinkami) |
|||
|