Porady

Posortuj według: popularności  daty dodania  ocen  alfabetycznie

Grzyby bez smaku

dodany przez: patryshia nie wolno myć grzybów długo mocząc je w wodzie, lepiej jest je umyć pod bieżącą wodą więcej więcej

czym przyprawiać

dodany przez: SylwiaLilianna sałatki więcej więcej

Szpinak

dodany przez: ewa1257 Ugotowany szpinak więcej więcej

Przy pieczeniu ciast kruchych i francuskich

dodany przez: aleksa6 Przy pieczeniu ciast kruchych i francuskich nie natłuszcza się w ogóle form, wystarczy je lekko oprószyć mąką. więcej więcej

Smak ryby

dodany przez: anlolek Ryba będzie smaczniejsza jeśli po sprawieniu namoczymy ją w mleku. więcej więcej

Jak podawać

dodany przez: SylwiaLilianna Koniak więcej więcej
Zaloguj się

Nie masz jeszcze konta w serwisie pulpecik.pl?
Załóż je za darmo!
i ciesz się gotowaniem z Twoimi przyjaciółmi
Znajdź inspirację
Powiedz nam, co masz w swojej lodówce,
a podpowiemy Ci, jaką potrawę możesz
przyrządzić (składniki oddziel przecinkami)
© 2007-2025 Wszelkie prawa zastrzeżone pulpecik.pl
Design B'Negative   Powered by pageLAB
Valid HTML 4.01 Transitional Poprawny CSS!

Cached by PHP-Hypercacher