Porady

Posortuj według: popularności  daty dodania  ocen  alfabetycznie

Puszysta jajecznica

dodany przez: major161 Jajecznica. więcej więcej

Ciasta

dodany przez: ewa1257 Zachowanie świżości ciasta więcej więcej

Spaghetti

dodany przez: Reira Makaron nie będzie się kleił... więcej więcej

jarzyny

dodany przez: karoolla1987 Jarzyn nie należy moczyć w wodzie, gdyż tracą wiele cennych składników odżywczych. Przygotowujemy je bezpośrednio przed gotowaniem więcej więcej

Mleko nie wykipi

dodany przez: cohenna Mleko nie wykipi jeśli więcej więcej

Lepszy smak potrawy

dodany przez: anlolek Do wykończenia potrawy dodaje się zawsze masło, które podnosi smak i aromat potrawy. więcej więcej

Porady - potrawy z ryb

dodany przez: patryshia - Jeżeli do bulionu, w którym gotuje się ryba, wlejemy trochę zimnej wody, straci ona nieprzyjemny zapach i będzie smaczniejsza. - Ryba jest ugotowana,gdy lekko oddzielają się płetwy. - Gotując rybę o szczególnie silnym zapachu /dorsz, flądra, makrela, sum, szczupak/, należy w celu jego zneutralizowania dodać do wywaru pół szklanki soku z... więcej więcej
Zaloguj się

Nie masz jeszcze konta w serwisie pulpecik.pl?
Załóż je za darmo!
i ciesz się gotowaniem z Twoimi przyjaciółmi
Znajdź inspirację
Powiedz nam, co masz w swojej lodówce,
a podpowiemy Ci, jaką potrawę możesz
przyrządzić (składniki oddziel przecinkami)
© 2007-2024 Wszelkie prawa zastrzeżone pulpecik.pl
Design B'Negative   Powered by pageLAB
Valid HTML 4.01 Transitional Poprawny CSS!

Cached by PHP-Hypercacher