Porady

Posortuj według: popularności  daty dodania  ocen  alfabetycznie

Ciasto na faworki

dodany przez: Marzena aby było idealnie wyrobione. więcej więcej

Domowy majonez

dodany przez: Marzena wazna temperatura więcej więcej

Gotowanie czerwonych burakow

dodany przez: Marzena gotowanie w skorkach więcej więcej

Otwarta puszka konserwy

dodany przez: aleksa6 Zawartość otwartej puszki trzeba od razu przełożyć do innego naczynia. Nie wolno przechowywać otwartych konserw. więcej więcej

Nie podgrzewaj szpinaku

dodany przez: aleksa6 Ugotowanego szpinaku nie powinno się odgrzewać, ponieważ mogą się z niego wydzielić substancje szkodliwe dla zdrowia. więcej więcej

Twarde masło

dodany przez: patryshia opłukać wrzątkiem miseczkę i na chwilę przykryć nią twarde, wyjęte z lodówki masło więcej więcej

marynaty do mięsa na grilla

dodany przez: SylwiaLilianna Do kotletów cielęcych więcej więcej
Zaloguj się

Nie masz jeszcze konta w serwisie pulpecik.pl?
Załóż je za darmo!
i ciesz się gotowaniem z Twoimi przyjaciółmi
Znajdź inspirację
Powiedz nam, co masz w swojej lodówce,
a podpowiemy Ci, jaką potrawę możesz
przyrządzić (składniki oddziel przecinkami)
© 2007-2025 Wszelkie prawa zastrzeżone pulpecik.pl
Design B'Negative   Powered by pageLAB
Valid HTML 4.01 Transitional Poprawny CSS!

Cached by PHP-Hypercacher