Porady

Posortuj według: popularności  daty dodania  ocen  alfabetycznie

Sekrety dobrej gospodyni

dodany przez: Afrodytka85 TAJEMNICE UDANEGO CIASTA (drożdżowe i kruche) więcej więcej

Swieżość ryb

dodany przez: Marzena jest sposób jak to sprawdzić. więcej więcej

wzdecia

dodany przez: karoolla1987 zapobieganie więcej więcej

Karp

dodany przez: patryshia Po pierwsze powinien poplywac w wannie przynajmniej przez 3 dni zobaczysz ile swinstwa z niego wyplynie. Proponuje rowniez dzien wczesniej po oprawieniu i pokrojeniu na kawalki lekko posolic i oblozyc cebula - dosc duza iloscia. Niech sobie polezy do nastepnego dnia w chlodnym miejscu Moja babcia tak zawsze przygotowywala karpia i nikomu z... więcej więcej

Kruche ciasto

dodany przez: SylwiaLilianna Aby kruche ciasto było wyjątkowo kruche więcej więcej

Smaczne rodzynki

dodany przez: Marzena pomocny rum więcej więcej

sos

dodany przez: aleksa6 Przyrządzając sos, pamiętajmy, że zamiast majonezu można użyć jogurtu naturalnego lub kefiru, które są łatwiej strawne i mniej kaloryczne. więcej więcej
Zaloguj się

Nie masz jeszcze konta w serwisie pulpecik.pl?
Załóż je za darmo!
i ciesz się gotowaniem z Twoimi przyjaciółmi
Znajdź inspirację
Powiedz nam, co masz w swojej lodówce,
a podpowiemy Ci, jaką potrawę możesz
przyrządzić (składniki oddziel przecinkami)
© 2007-2024 Wszelkie prawa zastrzeżone pulpecik.pl
Design B'Negative   Powered by pageLAB
Valid HTML 4.01 Transitional Poprawny CSS!

Cached by PHP-Hypercacher