Porady

Posortuj według: popularności  daty dodania  ocen  alfabetycznie

Pryskający olej

dodany przez: Ania K. Aby rozgrzany tłuszcz nie pryskał z patelni.... więcej więcej

masa serowa

dodany przez: cohenna masa będzie pulchna więcej więcej

Pieczenie mięsa

dodany przez: Ania K. By nie kuczyło się i nie było twarde.... więcej więcej

kiełbaski z grilla

dodany przez: karoolla1987 przed pieczeniem kawałki kiełbasy natnij z wierzchu a w nacięcia powkładaj czosnek utarty z majerankiem więcej więcej

czyszczenie jarzyn z robaków

dodany przez: karoolla1987 Jarzyny szybko oczyścimy z robaków i ślimaków, jeśli włożymy je do słonej wody na kilka minut. więcej więcej

Drób przeznaczony do smażenia

dodany przez: aleksa6 Drób przeznaczony do smażenia należy po umyciu starannie obsuszyć - łatwiej się przyrumienia. więcej więcej

Twarde mięso zmięknie

dodany przez: aleksa6 jak doda się do gotowania odrobinę octu. więcej więcej
Zaloguj się

Nie masz jeszcze konta w serwisie pulpecik.pl?
Załóż je za darmo!
i ciesz się gotowaniem z Twoimi przyjaciółmi
Znajdź inspirację
Powiedz nam, co masz w swojej lodówce,
a podpowiemy Ci, jaką potrawę możesz
przyrządzić (składniki oddziel przecinkami)
© 2007-2025 Wszelkie prawa zastrzeżone pulpecik.pl
Design B'Negative   Powered by pageLAB
Valid HTML 4.01 Transitional Poprawny CSS!

Cached by PHP-Hypercacher