Porady

Posortuj według: popularności  daty dodania  ocen  alfabetycznie

Mięso

dodany przez: paula26013 przechowywanie w węglu drzewnym. W lecie mięso jest świeże przez tydzień więcej więcej

Mięso

dodany przez: ewa1257 Smażenie mięsa więcej więcej

mięso

dodany przez: aleksa6 Mięso należy wyjąć z lodówki przynajmniej na godzinę przed pieczeniem, żeby miało temperaturę pokojową. Jeżeli włożymy je do piekarnika silnie schłodzone - stwardnieje i będzie niesmaczne. więcej więcej

Mięso indyczek

dodany przez: major161 Mięso indyczek więcej więcej

Mięso indyczek

dodany przez: aleksa6 Mięso indyczek est delikatniejsze i smaczniejsze niż mięso indyków. więcej więcej

Mięso lekko zmrożone

dodany przez: aleksa6 Mięso lekko zmrożone kroi się o wiele łatwiej. więcej więcej

Mięso mielone

dodany przez: Ania K. By mięso nie wchłaniało zbyt dużej ilości tłuszczu... więcej więcej
Zaloguj się

Nie masz jeszcze konta w serwisie pulpecik.pl?
Załóż je za darmo!
i ciesz się gotowaniem z Twoimi przyjaciółmi
Znajdź inspirację
Powiedz nam, co masz w swojej lodówce,
a podpowiemy Ci, jaką potrawę możesz
przyrządzić (składniki oddziel przecinkami)
© 2007-2024 Wszelkie prawa zastrzeżone pulpecik.pl
Design B'Negative   Powered by pageLAB
Valid HTML 4.01 Transitional Poprawny CSS!

Cached by PHP-Hypercacher