Porady

Posortuj według: popularności  daty dodania  ocen  alfabetycznie

Mięso na grilla wkładamy do marynaty

dodany przez: patryshia Przed grillowaniem każdy rodzaj mięsa wkładamy minimum na 2 godziny, a najlepiej na całą noc do marynaty, by skruszało i nabrało smaku. więcej więcej

Mięso samców

dodany przez: major161 Mięso samców więcej więcej

Mięso wołowe

dodany przez: ewa1257 Delikatno?ć mięsa więcej więcej

Mięso z gęsi

dodany przez: major161 ... więcej więcej

mięso z grilla

dodany przez: SylwiaLilianna mięso do pieczenia na grillu więcej więcej

Mięso z grilla

dodany przez: trini6 przed grillowanie smarujemy je olejem, najlepiej za pomocą pędzelka. Dzięki temu nie przylgnie do grilla i będzie soczyste więcej więcej

Mięso z kurczaka

dodany przez: aleksa6 Mięso z kurczaka będzie bardziej soczyste i nie przypali się, jeśli na dno brytfanny wlejemy pół szklanki wody, rosołu z kostki lub niesłodzonego soku pomarańczowego czy jabłkowego. więcej więcej
Zaloguj się

Nie masz jeszcze konta w serwisie pulpecik.pl?
Załóż je za darmo!
i ciesz się gotowaniem z Twoimi przyjaciółmi
Znajdź inspirację
Powiedz nam, co masz w swojej lodówce,
a podpowiemy Ci, jaką potrawę możesz
przyrządzić (składniki oddziel przecinkami)
© 2007-2024 Wszelkie prawa zastrzeżone pulpecik.pl
Design B'Negative   Powered by pageLAB
Valid HTML 4.01 Transitional Poprawny CSS!

Cached by PHP-Hypercacher