Porady

Posortuj według: popularności  daty dodania  ocen  alfabetycznie

Migdały

dodany przez: SylwiaLilianna Aby migdały dobrze się obierały więcej więcej

mikrofalowka

dodany przez: karoolla1987 niszczenie zapachu więcej więcej

Miód

dodany przez: trini6 Miód, którego resztki zostały w soiku mozna rozpuścić z octem jabłkowym. W ten sposób otrzymamy mieszankę marynaty sałatkowej. więcej więcej

Miód - po wyjęciu z lodówki

dodany przez: patryshia Miód - po wyjęciu z lodówki więcej więcej

Miód na kwaśne potrawy

dodany przez: Marzena potrzebny miod więcej więcej

Mizerię solić pod koniec

dodany przez: patryshia mizeria będzie wyjątkowo krucha, jeśli posoli się ogórki tuż przed jedzeniem, inaczej puszczą za dużo soku i rozmiękną więcej więcej

Mleko

dodany przez: major161 Mleko nie wykipi więcej więcej
Zaloguj się

Nie masz jeszcze konta w serwisie pulpecik.pl?
Załóż je za darmo!
i ciesz się gotowaniem z Twoimi przyjaciółmi
Znajdź inspirację
Powiedz nam, co masz w swojej lodówce,
a podpowiemy Ci, jaką potrawę możesz
przyrządzić (składniki oddziel przecinkami)
© 2007-2024 Wszelkie prawa zastrzeżone pulpecik.pl
Design B'Negative   Powered by pageLAB
Valid HTML 4.01 Transitional Poprawny CSS!

Cached by PHP-Hypercacher