Porady

Posortuj według: popularności  daty dodania  ocen  alfabetycznie

nadziewanie drobiu

dodany przez: major161 Podczas nadziewania drobiu więcej więcej

Nadziewanie drobiu

dodany przez: aleksa6 objętość nadzienia nie powinna wynosić więcej niż 3/4 objętości nadziewanej przestrzeni. W przeciwnym wypadku nadzienie będzie wypływać na zewnątrz, a wraz z nim soki. więcej więcej

Nadziewanie warzyw

dodany przez: patryshia Wydrążone warzywa wypełniamy nadzieniem dosyć luźno. Jeżeli farszu będzie za dużo, lub gdy go za mocno ubijemy, warzywa popękają w trakcie pieczenia. więcej więcej

Najsmaczniejszy ananas

dodany przez: Marzena ważny wygląd więcej więcej

nalesniki

dodany przez: karoolla1987 przypalajace sie więcej więcej

Naleśniki

dodany przez: SylwiaLilianna Będą kruchsze więcej więcej
Zaloguj się

Nie masz jeszcze konta w serwisie pulpecik.pl?
Załóż je za darmo!
i ciesz się gotowaniem z Twoimi przyjaciółmi
Znajdź inspirację
Powiedz nam, co masz w swojej lodówce,
a podpowiemy Ci, jaką potrawę możesz
przyrządzić (składniki oddziel przecinkami)
© 2007-2024 Wszelkie prawa zastrzeżone pulpecik.pl
Design B'Negative   Powered by pageLAB
Valid HTML 4.01 Transitional Poprawny CSS!

Cached by PHP-Hypercacher