Porady

Posortuj według: popularności  daty dodania  ocen  alfabetycznie

Naleśniki

dodany przez: aleksa6 Ciasto na naleśniki należy robić z mleka wymieszanego pół na pół z wodą. Naleśniki są wtedy kruchsze i niełykowate. A gdy do ciasta dodasz mineralną wodę gazowaną będą nadzwyczaj puszyste. więcej więcej

Naleśniki

dodany przez: kotto Aby naleśniki były bardziej puszyste dodaj do ciasta gazowanej wody mineralnej. więcej więcej

Naleśniki

dodany przez: paula26013 Ciasto na naleśniki należy robić z mleka wymieszanego pół na pół z wodą. Naleśniki są wtedy kruchsze i niełykowate. A gdy do ciasta dodasz mineralną wodę gazowaną będą nadzwyczaj puszyste. więcej więcej

Naleśniki

dodany przez: Marzena dodaj wodę mineralną więcej więcej

Naleśniki

dodany przez: trini6 Ciasto na naleśniki należy robić z mleka wymieszanego pół na pół z wodą. Naleśniki są wtedy kruchsze. A gdy do ciasta dodasz mineralną wodę gazowaną będą nadzwyczaj puszyste. więcej więcej

naleśniki bez tłuszczu

dodany przez: cohenna aby nie dodawać tłuszczu podczas smażenia więcej więcej

Napoczęte świeże owoce

dodany przez: aleksa6 Niedojedzone jabłko lub gruszkę można przechować w dobrym stanie, przekrawając je na pół i układając płasko na talerzyku wcześniej skropionym osolona wodą. więcej więcej
Zaloguj się

Nie masz jeszcze konta w serwisie pulpecik.pl?
Załóż je za darmo!
i ciesz się gotowaniem z Twoimi przyjaciółmi
Znajdź inspirację
Powiedz nam, co masz w swojej lodówce,
a podpowiemy Ci, jaką potrawę możesz
przyrządzić (składniki oddziel przecinkami)
© 2007-2024 Wszelkie prawa zastrzeżone pulpecik.pl
Design B'Negative   Powered by pageLAB
Valid HTML 4.01 Transitional Poprawny CSS!

Cached by PHP-Hypercacher