Porady

Posortuj według: popularności  daty dodania  ocen  alfabetycznie

obieranie cebuli

dodany przez: aleksa6 Łatwiej i szybciej obierzesz czosnek czy cebule jeżeli zalejesz go wrzątkiem i pozostawisz w wodzie na 2-3 minuty. więcej więcej

Obieranie czosnku i cebuli

dodany przez: Marzena namoczyc w zimnej wodzie. więcej więcej

Obieranie kiełbasy ze skórki

dodany przez: aleksa6 Będzie znacznie łatwiejsze jeśli na godzinę przed krojeniem zawiniemy pęto kiełbasy w wilgotną ściereczkę. więcej więcej

obieranie migdałów

dodany przez: cohenna aby dobrze się obierały więcej więcej

Obieranie migdałów

dodany przez: Marzena wrząca woda więcej więcej

Obieranie ogorkow

dodany przez: Marzena kierunek obierania więcej więcej

Obieranie orzechów laskowych

dodany przez: Marzena łatwo zejdzie skórka więcej więcej
Zaloguj się

Nie masz jeszcze konta w serwisie pulpecik.pl?
Załóż je za darmo!
i ciesz się gotowaniem z Twoimi przyjaciółmi
Znajdź inspirację
Powiedz nam, co masz w swojej lodówce,
a podpowiemy Ci, jaką potrawę możesz
przyrządzić (składniki oddziel przecinkami)
© 2007-2024 Wszelkie prawa zastrzeżone pulpecik.pl
Design B'Negative   Powered by pageLAB
Valid HTML 4.01 Transitional Poprawny CSS!

Cached by PHP-Hypercacher