Porady

Posortuj według: popularności  daty dodania  ocen  alfabetycznie

żeby pieczeń była soczysta

dodany przez: marcinos14 tak mało zrobic a jaki smak więcej więcej

Chrupiąca panierka

dodany przez: plocia jeśli chcesz by panierka do kurczaka była chrupiąca więcej więcej

Aby bigos był lepszy

dodany przez: marcinos14 Im dłużej tym lepiej więcej więcej

Gotowanie buraków

dodany przez: julias Obieranie buraczków więcej więcej

tłuszcz nie pryska z patelni

dodany przez: aleksa6 tłuszcz nie pryska z patelni, gdy przed smażeniem potrawy wrzucimy na rozgrzany tłuszcz trochę soli więcej więcej

Ja dokładnie umyć gąski?

dodany przez: anka1984 Gąski zwykle są oklejone piaskiem i dlatego wymagają bardzo starannego mycia. Najpierw włóż je do do zimnej wody z kilkoma łyżkami soli. Po godzinie umyj, opłucz starannie i osącz. Potem dopiero czyść korzonki i zdejmij skórkę z kapeluszy. więcej więcej
Zaloguj się

Nie masz jeszcze konta w serwisie pulpecik.pl?
Załóż je za darmo!
i ciesz się gotowaniem z Twoimi przyjaciółmi
Znajdź inspirację
Powiedz nam, co masz w swojej lodówce,
a podpowiemy Ci, jaką potrawę możesz
przyrządzić (składniki oddziel przecinkami)
© 2007-2024 Wszelkie prawa zastrzeżone pulpecik.pl
Design B'Negative   Powered by pageLAB
Valid HTML 4.01 Transitional Poprawny CSS!

Cached by PHP-Hypercacher