Porady

Posortuj według: popularności  daty dodania  ocen  alfabetycznie

Dekoracja

dodany przez: Anonim Dla każdej potrawy ważne jest nie tylko smak ale i sposób jej podania.Należy zwrucic uwagę na to jak się odbiera podaną na stół potrawę,w pierwszej kolejności ją widzisz,następnie czujesz jej zapach a dopiero na samym koncu smakujesz.Pobudzenia trzech zmysłow człowieka:wzroku,zapachy i smaku to klucz do efektownej prezentacji potraw nie tylko w... więcej więcej

Zepsuta konserwa

dodany przez: aleksa6 Puszka z wybrzuszonym denkiem albo wieczkiem (bombaż) oznacza, że konserwa jest zepsuta, trzeba ją więc wyrzucić. Należy być ostrożnym również wtedy, gdy blacha poddaje się pod naciskiem palca, a potem natychmiast odskakuje. więcej więcej

Zielony brokuł

dodany przez: major161 Zielony brokuł więcej więcej

Błyszczące ciasto

dodany przez: Marzena posmaruj białkiem. więcej więcej

Puszysty sernik

dodany przez: Marzena Aby sernik byl puszysty pomoze alkohol lub bita śmietana więcej więcej

Ciasto przywarło do blaszki

dodany przez: patryshia aby ciasto wyszło bez trudu, gorącą jeszcze blaszkę owinąć wilgotną ściereczką i pozostawić tak na kilkanaście minut więcej więcej
Zaloguj się

Nie masz jeszcze konta w serwisie pulpecik.pl?
Załóż je za darmo!
i ciesz się gotowaniem z Twoimi przyjaciółmi
Znajdź inspirację
Powiedz nam, co masz w swojej lodówce,
a podpowiemy Ci, jaką potrawę możesz
przyrządzić (składniki oddziel przecinkami)
© 2007-2024 Wszelkie prawa zastrzeżone pulpecik.pl
Design B'Negative   Powered by pageLAB
Valid HTML 4.01 Transitional Poprawny CSS!

Cached by PHP-Hypercacher