|
||||
Dekoracjadodany przez: Anonim Dla każdej potrawy ważne jest nie tylko smak ale i sposób jej podania.Należy zwrucic uwagę na to jak się odbiera podaną na stół potrawę,w pierwszej kolejności ją widzisz,następnie czujesz jej zapach a dopiero na samym koncu smakujesz.Pobudzenia trzech zmysłow człowieka:wzroku,zapachy i smaku to klucz do efektownej prezentacji potraw nie tylko w... więcejZepsuta konserwadodany przez: aleksa6 Puszka z wybrzuszonym denkiem albo wieczkiem (bombaż) oznacza, że konserwa jest zepsuta, trzeba ją więc wyrzucić. Należy być ostrożnym również wtedy, gdy blacha poddaje się pod naciskiem palca, a potem natychmiast odskakuje. więcejPuszysty sernikdodany przez: Marzena Aby sernik byl puszysty pomoze alkohol lub bita śmietana więcejCiasto przywarło do blaszkidodany przez: patryshia aby ciasto wyszło bez trudu, gorącą jeszcze blaszkę owinąć wilgotną ściereczką i pozostawić tak na kilkanaście minut więcej |
Zaloguj się
Szukaj przepisu
Podaj nazwę dania lub jej fragment
albo wybierz jedną z kategorii:
Smaki świata
Znajdź inspirację
Powiedz nam, co masz w swojej lodówce,
a podpowiemy Ci, jaką potrawę możesz przyrządzić (składniki oddziel przecinkami) |
|||
|