|
||||
Pieczenie keksudodany przez: russet Formę do pieczenia keksu warto natłuszczoną przed pieczeniem schłodzić przez kilka minut w lodówce. Dzięki temu tłuszcz utworzy skorupkę i nie będzie łączył się z ciastem podczas wlewania go do formy. Ułatwi to wyjmowanie upieczonego keksu. więcej![]() Co z czerstwym chlebkiem ? :)dodany przez: kolokwi Rada dla tych którzy wyrzucają czerstwy chleb lub dla tych którzy nie mogą sobie pozwolić na marnowanie a nie wiedzą co z nim zrobić :) więcej![]() smazenie paczkowdodany przez: karoolla1987 aby paczki wyszly wysmienite nalezy je smazyc na smalcu z dodatkiem spirytusu.paczki wychodza wysmienite więcej![]() |
![]() ![]()
Podaj nazwę dania lub jej fragment
albo wybierz jedną z kategorii:
![]() ![]()
Powiedz nam, co masz w swojej lodówce,
a podpowiemy Ci, jaką potrawę możesz przyrządzić (składniki oddziel przecinkami) |
|||
|