|
||||
Brzoskwinie do ciastadodany przez: russet Podczas kupowania owoców wybieraj te z gładką, lśniącą pozbawioną plam skórką. Lekko zwiędłe brzoskwinie można uratować, wkładając je na pewien czas do miseczki z zimną wodą - dzięki temu skórka odzyska gładkość. Do przyrządzania tortu można użyć też brzoskwiń z puszki. Syrop zachowujemy i wykorzystujemy do przyrządzenia galaretki. więcejsmazenie paczkowdodany przez: karoolla1987 aby paczki wyszly wysmienite nalezy je smazyc na smalcu z dodatkiem spirytusu.paczki wychodza wysmienite więcej |
Zaloguj się
Szukaj przepisu
Podaj nazwę dania lub jej fragment
albo wybierz jedną z kategorii:
Smaki świata
Znajdź inspirację
Powiedz nam, co masz w swojej lodówce,
a podpowiemy Ci, jaką potrawę możesz przyrządzić (składniki oddziel przecinkami) |
|||
|