Porady

Posortuj według: popularności  daty dodania  ocen  alfabetycznie

orzechy mielone

dodany przez: karoolla1987 Wrzucić orzechy do foliowej rorebki, przykryć ściereczką i tłuc tłuczkiem do mięsa, zmiela się na pył więcej więcej

Osad w butelkach

dodany przez: patryshia osad w długiej butelce albo w wazonie z długą szyjką można usunąć wsypując do niego rozkruszone skorupki jajek i zalewając je gorącą wodą z octem, wstrząsać tak długo, aż zniknie osad więcej więcej

ostatnia czynność

dodany przez: Evika Na koniec babkę posypać posiekanymi pistacjami i pokrojonymi w kostkę owocami kandyzowanymi. więcej więcej

Ostry chrzan

dodany przez: patryshia jeśli podczas tarcia albo jedzenia ostrego chrzanu płyną z oczu łzy, należy powąchać świeży razowy chleb więcej więcej

Ostry smak i odór z cebuli

dodany przez: anlolek Należy w całości włożyć ją na chwilę w gorącą wodę, a zarazem potem w ... więcej więcej

Ostry smak porow

dodany przez: Marzena strona krojenia więcej więcej

Otwarta puszka konserwy

dodany przez: major161 Otwarta puszka konserwy więcej więcej
Zaloguj się

Nie masz jeszcze konta w serwisie pulpecik.pl?
Załóż je za darmo!
i ciesz się gotowaniem z Twoimi przyjaciółmi
Znajdź inspirację
Powiedz nam, co masz w swojej lodówce,
a podpowiemy Ci, jaką potrawę możesz
przyrządzić (składniki oddziel przecinkami)
© 2007-2024 Wszelkie prawa zastrzeżone pulpecik.pl
Design B'Negative   Powered by pageLAB
Valid HTML 4.01 Transitional Poprawny CSS!

Cached by PHP-Hypercacher