Porady

Posortuj według: popularności  daty dodania  ocen  alfabetycznie

Pieczenie drobiu

dodany przez: anlolek Podczas pieczenia drobiu... więcej więcej

pieczenie drobiu

dodany przez: aleksa6 Podczas pieczenia drobiu w piekarniku nie nakłuwa się go widelcem, by nie tracił soku. więcej więcej

Pieczenie jablek

dodany przez: Marzena olej,maslo więcej więcej

Pieczenie keksu

dodany przez: russet Formę do pieczenia keksu warto natłuszczoną przed pieczeniem schłodzić przez kilka minut w lodówce. Dzięki temu tłuszcz utworzy skorupkę i nie będzie łączył się z ciastem podczas wlewania go do formy. Ułatwi to wyjmowanie upieczonego keksu. więcej więcej

Pieczenie mięsa

dodany przez: Ania K. By nie kuczyło się i nie było twarde.... więcej więcej

Pieczenie mięsa

dodany przez: anlolek Podczas pieczenia mięsa w piekarniku należy... więcej więcej

Pieczenie po ostrej papryce, lub chrzanie

dodany przez: paula26013 szybkie usunięcie powąchać chleb. więcej więcej
Zaloguj się

Nie masz jeszcze konta w serwisie pulpecik.pl?
Załóż je za darmo!
i ciesz się gotowaniem z Twoimi przyjaciółmi
Znajdź inspirację
Powiedz nam, co masz w swojej lodówce,
a podpowiemy Ci, jaką potrawę możesz
przyrządzić (składniki oddziel przecinkami)
© 2007-2024 Wszelkie prawa zastrzeżone pulpecik.pl
Design B'Negative   Powered by pageLAB
Valid HTML 4.01 Transitional Poprawny CSS!

Cached by PHP-Hypercacher