Porady

Posortuj według: popularności  daty dodania  ocen  alfabetycznie

Pieczeń

dodany przez: julias Sposób na aromatyczną pieczeń więcej więcej

Pieczeń

dodany przez: trini6 Pieczeń nie wyschnie, jeśli do piekarnika wstawisz garnuszek z wodą. więcej więcej

pieczeń

dodany przez: SylwiaLilianna Każdą pieczeń więcej więcej

Pieczeń

dodany przez: trini6 Jeśli pieczeń, zwłaszcza wołowa, jest twarda, dodaj do wywaru, w którym ją dusisz, kieliszek koniaku. Mięso skruszeje, a smak alkoholu po pewnym czasie zniknie. więcej więcej

Pieczeń nie straci miękkości

dodany przez: aleksa6 Pieczeń nie straci miękkości, jeśli po wyłączeniu dopływu ciepła pozostawimy ją jeszcze przez 10 min w uchylonym piekarniku więcej więcej
Zaloguj się

Nie masz jeszcze konta w serwisie pulpecik.pl?
Załóż je za darmo!
i ciesz się gotowaniem z Twoimi przyjaciółmi
Znajdź inspirację
Powiedz nam, co masz w swojej lodówce,
a podpowiemy Ci, jaką potrawę możesz
przyrządzić (składniki oddziel przecinkami)
© 2007-2024 Wszelkie prawa zastrzeżone pulpecik.pl
Design B'Negative   Powered by pageLAB
Valid HTML 4.01 Transitional Poprawny CSS!

Cached by PHP-Hypercacher