Porady

Posortuj według: popularności  daty dodania  ocen  alfabetycznie

Makowiec - aby się nie rozwarstwiał

dodany przez: patryshia Moja mama najpierw smaruje ciasto ubitym bialkiem z cukrem, a dopiero na tym rozprowadza mak. Jakos sie nie oddziela. więcej więcej

Makowiec

dodany przez: ewa1257 Farsz makowy więcej więcej

Makowiec

dodany przez: kotto Aby makowiec był bardziej wilgotny dodaj do niego starte jabłko. więcej więcej

Makarony

dodany przez: patryshia Najlepsze są makarony z twardej pszenicy, czyli semoliny. To mąka o wysokiej zawartości glutenu, który nadaje makaronowi sprężystość i sprawia, że składniki odżywcze i skrobia nie rozpuszczają się w wodzie. Pół kilograma makaronu - porcja dla czterech osób - gotujemy w około 3-4 litrach lekko osolonej wody. Można dodać łyżkę oleju, aby kluski... więcej więcej

Makaron

dodany przez: robaczek Makaron więcej więcej

Makaron

dodany przez: kotto Aby makaron nie sklejał się dodaj do gotującej się wody łyżkę oleju. więcej więcej

Makaron

dodany przez: Ania K. makaron nie sklei się.... więcej więcej
Zaloguj się

Nie masz jeszcze konta w serwisie pulpecik.pl?
Załóż je za darmo!
i ciesz się gotowaniem z Twoimi przyjaciółmi
Znajdź inspirację
Powiedz nam, co masz w swojej lodówce,
a podpowiemy Ci, jaką potrawę możesz
przyrządzić (składniki oddziel przecinkami)
© 2007-2024 Wszelkie prawa zastrzeżone pulpecik.pl
Design B'Negative   Powered by pageLAB
Valid HTML 4.01 Transitional Poprawny CSS!

Cached by PHP-Hypercacher