Porady

Posortuj według: popularności  daty dodania  ocen  alfabetycznie

Łuska ryby

dodany przez: aleksa6 Rybę łatwiej oczyścić z łuski, jeśli pokropi się ją octem i odstawi na 10 minut. więcej więcej

Łosoś

dodany przez: ewa1257 Przechowywanie w lodówce więcej więcej

ładny serniczek

dodany przez: cohenna aby nabrał on złocistego koloru więcej więcej

ładny kolor rosołku

dodany przez: karoolla1987 Rosół będzie miał ładny kolor, jeśli do garnka włożymy umytą łuskę od cebuli więcej więcej

Lżej strawne cebulki

dodany przez: Marzena sparz wrzątkiem więcej więcej

Luskanie orzechow laskowych

dodany przez: Marzena potrzebna woda i patelnia więcej więcej

Lukier na strucli

dodany przez: trini6 Jeśli lukier na strucli nie chce zastygnąć. Polukrowaną struclę wstaw na chwilę do piekarnika nagrzanego do 200°C. Nadmierna ilość wody powinna odparować i wtedy lukier zastygnie. więcej więcej
Zaloguj się

Nie masz jeszcze konta w serwisie pulpecik.pl?
Załóż je za darmo!
i ciesz się gotowaniem z Twoimi przyjaciółmi
Znajdź inspirację
Powiedz nam, co masz w swojej lodówce,
a podpowiemy Ci, jaką potrawę możesz
przyrządzić (składniki oddziel przecinkami)
© 2007-2024 Wszelkie prawa zastrzeżone pulpecik.pl
Design B'Negative   Powered by pageLAB
Valid HTML 4.01 Transitional Poprawny CSS!

Cached by PHP-Hypercacher