Porady

Posortuj według: popularności  daty dodania  ocen  alfabetycznie

Krysztalowe kostki lodu

dodany przez: Marzena przegotowana woda więcej więcej

Krupnik

dodany przez: aleksa6 Krupnik solimy bezpośrednio przed podaniem. Jeśli wcześniej dodamy soli, zupa będzie ciemna. więcej więcej

Krupnik

dodany przez: SylwiaLilianna Krupnik solimy więcej więcej

Krupnik

dodany przez: trini6 krupnik gotujemy zawsze na małym ogniu w przeciwnym wypadku kasza ściemnieje więcej więcej

Kruchy placek bez zakalca

dodany przez: trini6 ciasto na blasze posmarować ubitym białkiem, posypać mąką i dopiero wtedy ułożyc owoce. Sok nie wsiąknie w ciasto więcej więcej

kruchosc miesa.

dodany przez: major161 Aby uzyskać kruchość, soczystość i właściwy aromat mięsa więcej więcej

kruche i delikatne mięso

dodany przez: cohenna aby mięso było kruche i delikatne więcej więcej
Zaloguj się

Nie masz jeszcze konta w serwisie pulpecik.pl?
Załóż je za darmo!
i ciesz się gotowaniem z Twoimi przyjaciółmi
Znajdź inspirację
Powiedz nam, co masz w swojej lodówce,
a podpowiemy Ci, jaką potrawę możesz
przyrządzić (składniki oddziel przecinkami)
© 2007-2024 Wszelkie prawa zastrzeżone pulpecik.pl
Design B'Negative   Powered by pageLAB
Valid HTML 4.01 Transitional Poprawny CSS!

Cached by PHP-Hypercacher