Porady

Posortuj według: popularności  daty dodania  ocen  alfabetycznie

kruche ciasto

dodany przez: cohenna aby było naprawdę kruche więcej więcej

Kruche ciasteczka

dodany przez: Marzena dodaj octu winnego więcej więcej

krucha panierka

dodany przez: cohenna aby panierka była krócha więcej więcej

Krótkie gotowanie wieprzowiny.

dodany przez: Marzena można skrócić czas gotowania mięsa. więcej więcej

krojenie ziół

dodany przez: karoolla1987 krojenie powinno odbywać się na plastikowej deseczce; jeśli używamy drewnianej, powinna ona być wcześniej zmoczona; w suchą drewnianą deseczkę wsiąka cenny sok więcej więcej

Krojenie wątróbki

dodany przez: Marzena łatwiej pokroisz posypując ją mąką więcej więcej

Krojenie tortu

dodany przez: Marzena pomoże wrzątek więcej więcej
Zaloguj się

Nie masz jeszcze konta w serwisie pulpecik.pl?
Załóż je za darmo!
i ciesz się gotowaniem z Twoimi przyjaciółmi
Znajdź inspirację
Powiedz nam, co masz w swojej lodówce,
a podpowiemy Ci, jaką potrawę możesz
przyrządzić (składniki oddziel przecinkami)
© 2007-2024 Wszelkie prawa zastrzeżone pulpecik.pl
Design B'Negative   Powered by pageLAB
Valid HTML 4.01 Transitional Poprawny CSS!

Cached by PHP-Hypercacher