Porady

Posortuj według: popularności  daty dodania  ocen  alfabetycznie

krojenie miesa

dodany przez: karoolla1987 krojenie więcej więcej

krojenie ciasta,tortu

dodany przez: karoolla1987 krojenie ciasta więcej więcej

krojenie biszkoptu

dodany przez: cohenna zamiast nożem można to zrobić więcej więcej

Krojenie biszkopta

dodany przez: SylwiaLilianna Zamiast nożem więcej więcej

Krewetki

dodany przez: patryshia Witam Smakoszy Krewetek! Zasada #1: Krewetki "gotuje sie" bardzo krotko, najwyzej minute, potem staja sie twarde i niesmaczne. Zasada #2: Po obraniu z lupinki nalezy plytko wzdluz rozciac grzbiet. Ukaze sie czarna niteczka, ktora nalezy usunac !!! /oczywiscie jesli krewetki sa mrozone nalezy je wpierw rozmorzic/ Zasada #3:... więcej więcej

krewetki

dodany przez: cohenna należy je piec krótko więcej więcej

Krem

dodany przez: kotto Aby przełamać smak margaryny dodaj do kremu alkoholu. więcej więcej
Zaloguj się

Nie masz jeszcze konta w serwisie pulpecik.pl?
Załóż je za darmo!
i ciesz się gotowaniem z Twoimi przyjaciółmi
Znajdź inspirację
Powiedz nam, co masz w swojej lodówce,
a podpowiemy Ci, jaką potrawę możesz
przyrządzić (składniki oddziel przecinkami)
© 2007-2024 Wszelkie prawa zastrzeżone pulpecik.pl
Design B'Negative   Powered by pageLAB
Valid HTML 4.01 Transitional Poprawny CSS!

Cached by PHP-Hypercacher