|
||||
Przesolony sosdodany przez: patryshia można go uratować dodając do niego wody, mleka, wina lub śmietany więcej![]() przewracanie miesa na grilludodany przez: karoolla1987 grubsze kawałki mięsa jak np. kawałki kurczaka przewracaj kilka razy więcej![]() Przy pieczeniu ciast kruchych i francuskichdodany przez: aleksa6 Przy pieczeniu ciast kruchych i francuskich nie natłuszcza się w ogóle form, wystarczy je lekko oprószyć mąką. więcej![]() Przygotowanie kiełbasy na grilldodany przez: patryshia Kiełbaski przeznaczone do grillowania najpierw lekko nakłuwamy lub nacinamy, aby uniknąć "wybuchu". więcej![]() Przygotowanie mięsa na grilldodany przez: patryshia Na ruszt nie kładziemy mięsa wyjętego prosto z lodówki. Najlepiej, by przynajmniej 15 minut przed grillowaniem poleżało na powietrzu. więcej![]() |
![]() ![]()
Podaj nazwę dania lub jej fragment
albo wybierz jedną z kategorii:
![]() ![]()
Powiedz nam, co masz w swojej lodówce,
a podpowiemy Ci, jaką potrawę możesz przyrządzić (składniki oddziel przecinkami) |
|||
|