Porady

Posortuj według: popularności  daty dodania  ocen  alfabetycznie

Przesolone ziemniaki

dodany przez: aleksa6 ubij z mlekiem i ubitym jajkiem. więcej więcej

Przesolony sos

dodany przez: patryshia można go uratować dodając do niego wody, mleka, wina lub śmietany więcej więcej

przewracanie miesa na grillu

dodany przez: karoolla1987 grubsze kawałki mięsa jak np. kawałki kurczaka przewracaj kilka razy więcej więcej

Przewracanie ryby

dodany przez: Marzena aby ryba się nie rozpadła więcej więcej

Przy pieczeniu ciast kruchych i francuskich

dodany przez: aleksa6 Przy pieczeniu ciast kruchych i francuskich nie natłuszcza się w ogóle form, wystarczy je lekko oprószyć mąką. więcej więcej

Przygotowanie kiełbasy na grill

dodany przez: patryshia Kiełbaski przeznaczone do grillowania najpierw lekko nakłuwamy lub nacinamy, aby uniknąć "wybuchu". więcej więcej

Przygotowanie mięsa na grill

dodany przez: patryshia Na ruszt nie kładziemy mięsa wyjętego prosto z lodówki. Najlepiej, by przynajmniej 15 minut przed grillowaniem poleżało na powietrzu. więcej więcej
Zaloguj się

Nie masz jeszcze konta w serwisie pulpecik.pl?
Załóż je za darmo!
i ciesz się gotowaniem z Twoimi przyjaciółmi
Znajdź inspirację
Powiedz nam, co masz w swojej lodówce,
a podpowiemy Ci, jaką potrawę możesz
przyrządzić (składniki oddziel przecinkami)
© 2007-2024 Wszelkie prawa zastrzeżone pulpecik.pl
Design B'Negative   Powered by pageLAB
Valid HTML 4.01 Transitional Poprawny CSS!

Cached by PHP-Hypercacher