Porady

Posortuj według: popularności  daty dodania  ocen  alfabetycznie

Sernik

dodany przez: ewa1257 specyficzny smak sernika więcej więcej

Sernik

dodany przez: trini6 sernika nie wyjmujemy z piekarnika od razu po upieczeniu, bo za mocno opadnie, zostawiamy go w wyłączonym piecyku przynajmniej 15 minut więcej więcej

Sery

dodany przez: julias Kostka cukru więcej więcej

Sklejanie się folii do żywności

dodany przez: patryshia przezroczysta folia do przechowywania żywności często się skleja, aby tego uniknąć należy przed użyciem włożyć ją na kilka minut do zamrażalnika więcej więcej

Sklejanie się makaronu lub ryżu

dodany przez: aleksa6 Sklejanie się makaronu lub ryżu podczas gotowania więcej więcej

Sklejanie się makaronu lub ryżu podczas gotowania

dodany przez: patryshia dolać do osolonej wody trochę oleju, po ugotowaniu zawsze przelewać zimną wodą więcej więcej

Sklejone daktyle

dodany przez: Marzena łatwy sposób rozdzielania więcej więcej
Zaloguj się

Nie masz jeszcze konta w serwisie pulpecik.pl?
Załóż je za darmo!
i ciesz się gotowaniem z Twoimi przyjaciółmi
Znajdź inspirację
Powiedz nam, co masz w swojej lodówce,
a podpowiemy Ci, jaką potrawę możesz
przyrządzić (składniki oddziel przecinkami)
© 2007-2024 Wszelkie prawa zastrzeżone pulpecik.pl
Design B'Negative   Powered by pageLAB
Valid HTML 4.01 Transitional Poprawny CSS!

Cached by PHP-Hypercacher