Porady

Posortuj według: popularności  daty dodania  ocen  alfabetycznie

składniki na szaszłyki

dodany przez: karoolla1987 składniki na szaszłyki kroj na kawałki o podobnej wielkości, tylko wtedy będą gotowe o tym samym czasie więcej więcej

skórka

dodany przez: SylwiaLilianna jak zdjąć więcej więcej

Skórka kurczaka

dodany przez: trini6 Skórka kurczaka zrumieni się i bedzie chrupiąca , gdy podczas pieczenia kilka razy posmarujemy ją pędzlem maczanym w piwie. więcej więcej

Skórka z cytryny do kompotu

dodany przez: trini6 Skórki z cytryny dadane do gotującego się kompotu zapobiegają rozgotowywaniu się owoców i poprawiają aromat więcej więcej

Slony owczy ser

dodany przez: Marzena zimna woda więcej więcej

Słona zupa

dodany przez: pcheleczka78 Mam sposób na zbyt słoną zupę... więcej więcej

Słone mięso

dodany przez: pcheleczka78 Mam sposób na zbyt słone mięso... Gdy za dużo dodamy soli do zupy, to można tę słoność troszkę zlikwidować wkładając do zupy obrane surowe ziemniaki. więcej więcej
Zaloguj się

Nie masz jeszcze konta w serwisie pulpecik.pl?
Załóż je za darmo!
i ciesz się gotowaniem z Twoimi przyjaciółmi
Znajdź inspirację
Powiedz nam, co masz w swojej lodówce,
a podpowiemy Ci, jaką potrawę możesz
przyrządzić (składniki oddziel przecinkami)
© 2007-2024 Wszelkie prawa zastrzeżone pulpecik.pl
Design B'Negative   Powered by pageLAB
Valid HTML 4.01 Transitional Poprawny CSS!

Cached by PHP-Hypercacher