|
||||
składniki na szaszłykidodany przez: karoolla1987 składniki na szaszłyki kroj na kawałki o podobnej wielkości, tylko wtedy będą gotowe o tym samym czasie więcej![]() Skórka kurczakadodany przez: trini6 Skórka kurczaka zrumieni się i bedzie chrupiąca , gdy podczas pieczenia kilka razy posmarujemy ją pędzlem maczanym w piwie. więcej![]() Skórka z cytryny do kompotudodany przez: trini6 Skórki z cytryny dadane do gotującego się kompotu zapobiegają rozgotowywaniu się owoców i poprawiają aromat więcej![]() Słone mięsododany przez: pcheleczka78 Mam sposób na zbyt słone mięso... Gdy za dużo dodamy soli do zupy, to można tę słoność troszkę zlikwidować wkładając do zupy obrane surowe ziemniaki. więcej![]() |
![]() ![]()
Podaj nazwę dania lub jej fragment
albo wybierz jedną z kategorii:
![]() ![]()
Powiedz nam, co masz w swojej lodówce,
a podpowiemy Ci, jaką potrawę możesz przyrządzić (składniki oddziel przecinkami) |
|||
|