Porady

Posortuj według: popularności  daty dodania  ocen  alfabetycznie

Swieże masło

dodany przez: Marzena przełoż do pojemniczka więcej więcej

Baranina

dodany przez: ewa1257 Pieczenie baraniny. więcej więcej

aromat czosnku

dodany przez: cohenna do potraw dodajemy więcej więcej

Zagęszczanie zup

dodany przez: amif 3 proste sposoby zagęszczania zupy więcej więcej

Brudne garnki

dodany przez: patryshia doskonałym środkiem do czyszczenia chromowanych i stalowych garnków jest wywar ze szpinaku, kwas znajdujący się w szpinaku nadaje metalowym powierzchniom lśniący połysk więcej więcej

Przygotowując na patelni mięso

dodany przez: major161 Przygotowując na patelni mięso przyprawiamy je na ogół dopiero po podsmażeniu. Dzięki temu pory szybciej się zamykają i mięso nie jest zbyt suche. więcej więcej

Kruchy placek bez zakalca

dodany przez: trini6 ciasto na blasze posmarować ubitym białkiem, posypać mąką i dopiero wtedy ułożyc owoce. Sok nie wsiąknie w ciasto więcej więcej
Zaloguj się

Nie masz jeszcze konta w serwisie pulpecik.pl?
Załóż je za darmo!
i ciesz się gotowaniem z Twoimi przyjaciółmi
Znajdź inspirację
Powiedz nam, co masz w swojej lodówce,
a podpowiemy Ci, jaką potrawę możesz
przyrządzić (składniki oddziel przecinkami)
© 2007-2024 Wszelkie prawa zastrzeżone pulpecik.pl
Design B'Negative   Powered by pageLAB
Valid HTML 4.01 Transitional Poprawny CSS!

Cached by PHP-Hypercacher