Porady

Posortuj według: popularności  daty dodania  ocen  alfabetycznie

aromat czosnku

dodany przez: cohenna do potraw dodajemy więcej więcej

Przygotowując na patelni mięso

dodany przez: major161 Przygotowując na patelni mięso przyprawiamy je na ogół dopiero po podsmażeniu. Dzięki temu pory szybciej się zamykają i mięso nie jest zbyt suche. więcej więcej

Swieże masło

dodany przez: Marzena przełoż do pojemniczka więcej więcej

Oregano

dodany przez: gosik1212 Lebiodka pospolita (Origanum vulgare) zwana powszechnie oregano to bylina z rodziny wargowych, występująca w Europie i Azji Zachodniej, w Polsce dość często w okolicach ciepłych, nasłonecznionych. Jest rośliną z rodziny mięt, spokrewnioną także z majerankiem. Dwie główne odmiany, którymi się dziś handluje to oregano z regionu Morza... więcej więcej

baba wilkanocna

dodany przez: cohenna aby piekła się równomiernie więcej więcej

Kruchy placek bez zakalca

dodany przez: trini6 ciasto na blasze posmarować ubitym białkiem, posypać mąką i dopiero wtedy ułożyc owoce. Sok nie wsiąknie w ciasto więcej więcej

Świeżo bity drób

dodany przez: major161 Świeżo bity drób należy więcej więcej
Zaloguj się

Nie masz jeszcze konta w serwisie pulpecik.pl?
Załóż je za darmo!
i ciesz się gotowaniem z Twoimi przyjaciółmi
Znajdź inspirację
Powiedz nam, co masz w swojej lodówce,
a podpowiemy Ci, jaką potrawę możesz
przyrządzić (składniki oddziel przecinkami)
© 2007-2024 Wszelkie prawa zastrzeżone pulpecik.pl
Design B'Negative   Powered by pageLAB
Valid HTML 4.01 Transitional Poprawny CSS!

Cached by PHP-Hypercacher