Porady

Posortuj według: popularności  daty dodania  ocen  alfabetycznie

baba wilkanocna

dodany przez: cohenna aby piekła się równomiernie więcej więcej

Zielony groszek

dodany przez: trini6 Świeży groszek nie straci podczas gotowania zielonego koloru, poza tym będzie wyjątkowo kruchy, jeśli dodasz do wody trochę cukru. Tak samo mrożony groszek powinno się gotować z cukrem - jest wtedy smaczniejszy. więcej więcej

Pieczenie ciast kruchych i francuskich

dodany przez: trini6 Przy pieczeniu ciast kruchych i francuskich nie natłuszcza się w ogóle form, wystarczy je lekko oprószyć mąką więcej więcej

Zagęszczanie zup

dodany przez: Ania K. Różne sposoby... więcej więcej

Ziemniaki

dodany przez: patryshia Ta najpopularnioejsze w naszej kuchni warzywo zawiera witaminę C, ślady witamin A i B, nieco białka i tłuszczu. Dzięki obfitości węglowodanów dostarcza organizmowi dużo energii. Ale, co powinniśmy wiedzieć o przyrządzaniu ziemniaków? Ziemniaki do gotowania należy zalewać wrzątkiem. Będą one nie tylko smaczniejsze, ale też zachowają więcej... więcej więcej

Świeżo bity drób

dodany przez: major161 Świeżo bity drób należy więcej więcej

Dłużej świeże owoce

dodany przez: Marzena kilka ząbków czosnku więcej więcej
Zaloguj się

Nie masz jeszcze konta w serwisie pulpecik.pl?
Załóż je za darmo!
i ciesz się gotowaniem z Twoimi przyjaciółmi
Znajdź inspirację
Powiedz nam, co masz w swojej lodówce,
a podpowiemy Ci, jaką potrawę możesz
przyrządzić (składniki oddziel przecinkami)
© 2007-2024 Wszelkie prawa zastrzeżone pulpecik.pl
Design B'Negative   Powered by pageLAB
Valid HTML 4.01 Transitional Poprawny CSS!

Cached by PHP-Hypercacher