Porady

Posortuj według: popularności  daty dodania  ocen  alfabetycznie

pulchna jajecznica

dodany przez: karoolla1987 pulchna jajecznica więcej więcej

Aromat suszonych ziół

dodany przez: Marzena wystarczy podgrzać więcej więcej

Aby kafelki miały połysk...

dodany przez: anlolek amoniak i denaturat! więcej więcej

zagęszczanie zupy

dodany przez: aleksa6 Aby zagęścić zbyt żadką zupę,należy dodać do niej 1-2 łyżki kaszy manny lub puree ziemniaczanego w proszku,względnie zasmażkę z torebki. więcej więcej

Aby stwierdzić, czy tłuszcz na patelni jest wystarczająco ogrzany

dodany przez: aleksa6 do smażenia potraw, należy włożyć do niego koniec drewnianej łyżki. Jeśli utworzą się wokół niej małe pęcherzyki, to znaczy że tłuszcz ma odpowiednią temperaturę. więcej więcej

Zupa

dodany przez: ewa1257 Poprawa smaku zupy więcej więcej

pieczenie drobiu

dodany przez: major161 Podczas pieczenia drobiu więcej więcej
Zaloguj się

Nie masz jeszcze konta w serwisie pulpecik.pl?
Załóż je za darmo!
i ciesz się gotowaniem z Twoimi przyjaciółmi
Znajdź inspirację
Powiedz nam, co masz w swojej lodówce,
a podpowiemy Ci, jaką potrawę możesz
przyrządzić (składniki oddziel przecinkami)
© 2007-2024 Wszelkie prawa zastrzeżone pulpecik.pl
Design B'Negative   Powered by pageLAB
Valid HTML 4.01 Transitional Poprawny CSS!

Cached by PHP-Hypercacher