Porady

Posortuj według: popularności  daty dodania  ocen  alfabetycznie

wyglad czajnika

dodany przez: karoolla1987 czyszczeni eczajnika więcej więcej

Wydrązone warzywa

dodany przez: major161 Wydrążone warzywa wypełniamy nadzieniem dosyć luźno. : więcej więcej

Wydobądź smak zupy - szczyptą cukru

dodany przez: trini6 Cukier stosowany w małych ilościach do potraw solonych nie słodzi, ale wysubtelnia smak potrawy, np. zupy pomidorowej, kalafiora czy brukselki. więcej więcej

Wyciskanie cytryny

dodany przez: Marzena wystarczy nakłuć więcej więcej

Wstrętny kożuch na mleku

dodany przez: SylwiaLilianna Nie lubisz kożucha na mleku? więcej więcej

Wskazówki dotyczące mięsa

dodany przez: amif kilka sposobów jak uzyskać lepszy smak mięsa więcej więcej

Wskazówki dotyczące mięsa

dodany przez: paula26013 Mięso przed pieczeniem należy wyżyłować, bo żyły powodują, że mięso kurczy się, staje się twarde. Delikatne mięso np. piersi z kurczaka łatwiej rozbijemy gdy włożymy je do torebki foliowej. Każdą pieczeń wstawiamy do gorącego piekarnika, nigdy do zimnego. Pieczeń nie będzie wysuszona jeśli na czas pieczenia do piekarnika wstawimy... więcej więcej
Zaloguj się

Nie masz jeszcze konta w serwisie pulpecik.pl?
Załóż je za darmo!
i ciesz się gotowaniem z Twoimi przyjaciółmi
Znajdź inspirację
Powiedz nam, co masz w swojej lodówce,
a podpowiemy Ci, jaką potrawę możesz
przyrządzić (składniki oddziel przecinkami)
© 2007-2024 Wszelkie prawa zastrzeżone pulpecik.pl
Design B'Negative   Powered by pageLAB
Valid HTML 4.01 Transitional Poprawny CSS!

Cached by PHP-Hypercacher