Porady

Posortuj według: popularności  daty dodania  ocen  alfabetycznie

Warzywa do sałatek

dodany przez: aleksa6 Warzywa do sałatek gotuje się całe, wkładając je do wrzącej wody, pod przykryciem (wyjątek stanowią kapustne). Ugotowane warzywa nie mogą być za miękkie. więcej więcej

Warzywa bez smaku

dodany przez: patryshia unikać zbyt długiego podgrzewania więcej więcej

Warzywa

dodany przez: amif warzywa z grilla tez mogą być pyszne więcej więcej

Warzywa

dodany przez: ewa1257 Gotowanie warzyw więcej więcej

wartości odżywcze ryby

dodany przez: cohenna są najkorzystniejsze więcej więcej

Warto wiedzieć

dodany przez: patryshia POJEMNIKI TRACĄ PRZYKRY ZAPACH, GDY... - Nieprzyjemne zapachy ze szklanych pojemników można usunąć, gdy napełnimy naczynie wodą, wrzucimy do środka tabletkę węgla i odstawimy pojemnik z tą mieszanką na kilka dni. Potem wystarczy naczynie dokładnie opłukać. CEBULA DŁUŻEJ ŚWIEŻY, GDY... - Żeby cebula przez dłuższy czas była świeża i nie... więcej więcej

Wałkowanie miękkiego ciasta

dodany przez: Marzena potrzebny pergamin więcej więcej
Zaloguj się

Nie masz jeszcze konta w serwisie pulpecik.pl?
Załóż je za darmo!
i ciesz się gotowaniem z Twoimi przyjaciółmi
Znajdź inspirację
Powiedz nam, co masz w swojej lodówce,
a podpowiemy Ci, jaką potrawę możesz
przyrządzić (składniki oddziel przecinkami)
© 2007-2024 Wszelkie prawa zastrzeżone pulpecik.pl
Design B'Negative   Powered by pageLAB
Valid HTML 4.01 Transitional Poprawny CSS!

Cached by PHP-Hypercacher