Porady

Posortuj według: popularności  daty dodania  ocen  alfabetycznie

Dekoracje sałatek 4

dodany przez: aleksa6 sałatki z mięsa więcej więcej

pleśnienie i psucie sie potrwa, warzyw

dodany przez: karoolla1987 pleśnienie i psucie sie potrwa, warzyw więcej więcej

sałata

dodany przez: cohenna przyżądzając sałatę należy paniętać więcej więcej

krewetki

dodany przez: cohenna należy je piec krótko więcej więcej

Kalafior i brokuły

dodany przez: aleksa6 Kalafior i brokuły gotuje się ułożone różami do góry, ponieważ pączki miękną szybciej niż łodygi. Żeby zachowały barwę, po ugotowaniu przelewa się je zimną wodą. więcej więcej

por

dodany przez: cohenna by por nie był gorzki więcej więcej

Porady - mięso mielone

dodany przez: patryshia Przy przygotowaniu w domu mielonego mięsa, trzeba z niego wyciąć żyły, błony i ścięgna, bo trudno je będzie zemleć. Z tych nieprzydatnych na kotlety resztek można ugotować zupę. Jeśli do mięsa dodajemy cebulę, powinniśmy ją zeszklić, by była miękka, ale nie zrumieniona. Do kotletów podaje się różne sosy ostre i łagodne. Przed formowaniem... więcej więcej
Zaloguj się

Nie masz jeszcze konta w serwisie pulpecik.pl?
Załóż je za darmo!
i ciesz się gotowaniem z Twoimi przyjaciółmi
Znajdź inspirację
Powiedz nam, co masz w swojej lodówce,
a podpowiemy Ci, jaką potrawę możesz
przyrządzić (składniki oddziel przecinkami)
© 2007-2024 Wszelkie prawa zastrzeżone pulpecik.pl
Design B'Negative   Powered by pageLAB
Valid HTML 4.01 Transitional Poprawny CSS!

Cached by PHP-Hypercacher