Porady

Posortuj według: popularności  daty dodania  ocen  alfabetycznie

Makowiec

dodany przez: kotto Aby makowiec był bardziej wilgotny dodaj do niego starte jabłko. więcej więcej

Jak ubijać białka

dodany przez: SylwiaLilianna Białka łatwo ubijemy więcej więcej

Jaki pieprz do czego

dodany przez: patryshia Jest to absolutnie dowolna sprawa, zależna wyłącznie od naszego poczucia smaku. Najczęściej posługujemy się czarnym i białym pieprzem. By ułatwić sobie decyzję, możemy oba gatunki wymieszać w równych proporcjach. Świeżo mielony pieprz jest nie tylko ostry. Ma również wspaniały, korzenny smak i zapach. Dlatego młynek do pieprzu powinien znajdować... więcej więcej

Ryby

dodany przez: aleksa6 Mycie ryb przyspiesza ich psucie. więcej więcej

Kruche ciasto

dodany przez: SylwiaLilianna Ciasto z owocami będzie kruche więcej więcej

soczysty kurczak

dodany przez: cohenna mięso będzie soczyste więcej więcej

krewetki

dodany przez: cohenna należy je piec krótko więcej więcej
Zaloguj się

Nie masz jeszcze konta w serwisie pulpecik.pl?
Załóż je za darmo!
i ciesz się gotowaniem z Twoimi przyjaciółmi
Znajdź inspirację
Powiedz nam, co masz w swojej lodówce,
a podpowiemy Ci, jaką potrawę możesz
przyrządzić (składniki oddziel przecinkami)
© 2007-2025 Wszelkie prawa zastrzeżone pulpecik.pl
Design B'Negative   Powered by pageLAB
Valid HTML 4.01 Transitional Poprawny CSS!

Cached by PHP-Hypercacher