Porady

Posortuj według: popularności  daty dodania  ocen  alfabetycznie

Mięso mielone

dodany przez: Ania K. By mięso nie wchłaniało zbyt dużej ilości tłuszczu... więcej więcej

kotlety na grillu

dodany przez: karoolla1987 kotlety na grillu upieką się równomiernie jeśli nie będą grubsze niż 2 cm więcej więcej

czym przyprawiać

dodany przez: SylwiaLilianna sałatki więcej więcej

Słonina

dodany przez: ewa1257 Krojenie słoniny. więcej więcej

Pierogi

dodany przez: julias Aby pierogi się dobrze sklejały więcej więcej

kamień

dodany przez: SylwiaLilianna w czajniku więcej więcej

Świeże pieczarki

dodany przez: anka1984 Kupując pieczarki należy zwracać uwagę, aby były świeże. Pieczarki niedawno zebrane mają białe lub lekko różowe kapelusze. Brązowawy kolor wskazuje, że kilka dni leżą już w sklepie. Są wtedy mniej jędrne i tracą świeży smak. więcej więcej
Zaloguj się

Nie masz jeszcze konta w serwisie pulpecik.pl?
Załóż je za darmo!
i ciesz się gotowaniem z Twoimi przyjaciółmi
Znajdź inspirację
Powiedz nam, co masz w swojej lodówce,
a podpowiemy Ci, jaką potrawę możesz
przyrządzić (składniki oddziel przecinkami)
© 2007-2024 Wszelkie prawa zastrzeżone pulpecik.pl
Design B'Negative   Powered by pageLAB
Valid HTML 4.01 Transitional Poprawny CSS!

Cached by PHP-Hypercacher