|
||||
Przesolona zupadodany przez: anka1984 Do przesolonej zupy wrzucam skórkę suchego chleba, która bardzo dobrze wchłania sól. więcej![]() Przesolona zupa IIdodany przez: anka1984 Do przesolonej zupy można włożyć kilka obranych i pokrojonych w plastry ziemniaków i po 10 minutach ziemniaki wyjąć. więcej![]() przeciwko przypaleniu mlekadodany przez: karoolla1987 Mleko nie będzie się przypalało, gdy dno rondla posmarujesz cienką warstwą masła. Jeśli posmarujesz także brzegi rondla, uchronisz mleko przed wykipieniem. więcej![]() plamy z czekoladydodany przez: aleksa6 plamy z czekolady – nie lubią wody i gliceryny. Miejsce zabrudzone najpierw należy zwilżyć gliceryną, a potem spłukać ciepłą wodą. więcej![]() Ostry smak i odór z cebulidodany przez: anlolek Należy w całości włożyć ją na chwilę w gorącą wodę, a zarazem potem w ... więcej![]() |
![]() ![]()
Podaj nazwę dania lub jej fragment
albo wybierz jedną z kategorii:
![]() ![]()
Powiedz nam, co masz w swojej lodówce,
a podpowiemy Ci, jaką potrawę możesz przyrządzić (składniki oddziel przecinkami) |
|||
|