Porady

Posortuj według: popularności  daty dodania  ocen  alfabetycznie

Złoty kolor smażonej ryby

dodany przez: Marzena kolor smażonej ryby można poprawić. więcej więcej

Zmiękczanie masła

dodany przez: Marzena ciepła miseczka więcej więcej

Zolte ziemniaki

dodany przez: Marzena szczypta przyprawy kurkumy więcej więcej

zołty rosół

dodany przez: karoolla1987 zeby rosół był bardziej rzułciutki trzeba dodac troszke kurkumy więcej więcej

Zupa

dodany przez: ewa1257 Poprawa smaku zupy więcej więcej

Zupa

dodany przez: paula26013 gdy jest przesolona należy dodać białko albo dwa i następnie przecedzić ścięte. Można też wrzucić dwa surowe ziemniaki, które podczas gotowania wchłoną nadmiar soli. klarowny rosół do gotowania dodaj skorupkę od jajka. ładny kolor rosołu do gotowania wrzuć przyrumienioną połówkę cebuli lub kawałek suchego żółtego sera. więcej więcej

Zupa bez kożucha

dodany przez: Marzena potrzebne masło więcej więcej
Zaloguj się

Nie masz jeszcze konta w serwisie pulpecik.pl?
Załóż je za darmo!
i ciesz się gotowaniem z Twoimi przyjaciółmi
Znajdź inspirację
Powiedz nam, co masz w swojej lodówce,
a podpowiemy Ci, jaką potrawę możesz
przyrządzić (składniki oddziel przecinkami)
© 2007-2024 Wszelkie prawa zastrzeżone pulpecik.pl
Design B'Negative   Powered by pageLAB
Valid HTML 4.01 Transitional Poprawny CSS!

Cached by PHP-Hypercacher