|
||||
Temperatury i czasy pieczenia ciastdodany przez: patryshia CIASTO |TEMPERATURA| CZAS | | | PIECZENIA |PIECZENIA| | | [st.] | [min] | |KRUCHE | 180-200 | 20-30 | |PÓŁKRUCHE | 180-220 | 20-30 | |PIASKOWE | 160-200 | 30-45 | |FRANCUSKIE | 250 | 15-30 | |PÓŁFRANCUSKIE | 250 | 15-30 | |BISZKOPTOWE | 160-180 | 15-30 | |PIERNIK | 150-160 | 45-60 | |DROŻDŻOWE | 160-180 | 15-50 | Zamiana st.F... więcej |
Zaloguj się
Szukaj przepisu
Podaj nazwę dania lub jej fragment
albo wybierz jedną z kategorii:
Smaki świata
Znajdź inspirację
Powiedz nam, co masz w swojej lodówce,
a podpowiemy Ci, jaką potrawę możesz przyrządzić (składniki oddziel przecinkami) |
|||
|