Porady

Posortuj według: popularności  daty dodania  ocen  alfabetycznie

Świeża sałata

dodany przez: domciak Aby sałata była świeża przez kilka dni, umyj ją dokładnie pod bieżącą zimną wodą, opłucz w wodzie gotowanej (chłodnej) i listek po listku wkładaj do nylonowej torebki. Po zamknięciu torebki połóż ją na dolnej półce w lodówce. więcej więcej

świerzy chleb

dodany przez: cohenna aby utrzymać dłużej świeżość chleba więcej więcej

świerzość jaj

dodany przez: cohenna aby sprawdzić czy jajo jest świeże więcej więcej

świerze ciasto drożdżowe

dodany przez: cohenna ciasto może zachować dłużej świeżość jeśłi więcej więcej

Świat serwetek!

dodany przez: domciak ZĄBKI… Serwetkę składamy wzdłuż na pół. Rogi z obu stron zaginamy do środka. Składamy na pół zagiętymi brzegami na zewnątrz. Brzegi zaginamy, nakładając jeden na drugi. W ten sposób powstaną fantazyjne ząbki. 1,2,3 i serwetka jest gotowa :) więcej więcej

Śmietana

dodany przez: Ania K. Śmietana nie zwarzy się... więcej więcej

Śmietana

dodany przez: kotto Aby szybko zakwasić słodką śmietanę dodaj kilka kropel soku z cytryny. więcej więcej
Zaloguj się

Nie masz jeszcze konta w serwisie pulpecik.pl?
Załóż je za darmo!
i ciesz się gotowaniem z Twoimi przyjaciółmi
Znajdź inspirację
Powiedz nam, co masz w swojej lodówce,
a podpowiemy Ci, jaką potrawę możesz
przyrządzić (składniki oddziel przecinkami)
© 2007-2024 Wszelkie prawa zastrzeżone pulpecik.pl
Design B'Negative   Powered by pageLAB
Valid HTML 4.01 Transitional Poprawny CSS!

Cached by PHP-Hypercacher