Porady

Posortuj według: popularności  daty dodania  ocen  alfabetycznie

Śmietana

dodany przez: ewa1257 Śmietana do zupy więcej więcej

Śmietana

dodany przez: domciak Śmietana w zupie się nie zważy... więcej więcej

Ślimaki - alternatywa na ptasią grypę

dodany przez: patryshia W polskich przyzwyczajeniach kulinarnych istnieje kilkanaście potraw i produktów mięsnych, które nie cieszą się zbytnią popularnością. Braku szerszego zainteresowania mięsem ślimaczym, kozim, baranim czy króliczym należy upatrywać w naszych przyzwyczajeniach i upodobaniach. więcej więcej

Śledzie solone

dodany przez: julias Solone śledzie będą delikatniejsze więcej więcej

Śledzie

dodany przez: anka1984 Nie mocz śledzi w wodzie. Znacznie lepsze, delikatniejsze będą wymoczone w mleku. Jeśli nie masz mleka, to wodę do moczenia zagotuj z zielem angielskim, jałowcem, liśćmi laurowymi i pieprzem. Przestudzoną zalej śledzie. więcej więcej

śledzie

dodany przez: domciak delikatny jak śledź :) więcej więcej
Zaloguj się

Nie masz jeszcze konta w serwisie pulpecik.pl?
Załóż je za darmo!
i ciesz się gotowaniem z Twoimi przyjaciółmi
Znajdź inspirację
Powiedz nam, co masz w swojej lodówce,
a podpowiemy Ci, jaką potrawę możesz
przyrządzić (składniki oddziel przecinkami)
© 2007-2024 Wszelkie prawa zastrzeżone pulpecik.pl
Design B'Negative   Powered by pageLAB
Valid HTML 4.01 Transitional Poprawny CSS!

Cached by PHP-Hypercacher