Porady

Posortuj według: popularności  daty dodania  ocen  alfabetycznie

Szczypta soli - kilka porad

dodany przez: major161 Szczypta soli więcej więcej

Szczerniałe naczynia

dodany przez: Marzena mogą odzyskać naturalny kolor więcej więcej

Szaszłyki z grilla

dodany przez: trini6 Patyczki do szaszłyków trzeba wcześniej wymoczyć w wodzie ewentualnie przed ułożeniem na ruszcie zawinąć ich końce folią aluminiową. więcej więcej

szaszłyki mieso o krotkim czasie pieczenia

dodany przez: karoolla1987 najlepsze są szaszłyki z mięsa o krótkim czasie pieczenia: wątróbka, pierś kurczaka lub indyka, polędwica wieprzowa więcej więcej

szaszłyki

dodany przez: karoolla1987 nabijanie więcej więcej

szaszłyki

dodany przez: SylwiaLilianna szaszłyki więcej więcej

szaszłyki

dodany przez: SylwiaLilianna szaszłyki więcej więcej
Zaloguj się

Nie masz jeszcze konta w serwisie pulpecik.pl?
Załóż je za darmo!
i ciesz się gotowaniem z Twoimi przyjaciółmi
Znajdź inspirację
Powiedz nam, co masz w swojej lodówce,
a podpowiemy Ci, jaką potrawę możesz
przyrządzić (składniki oddziel przecinkami)
© 2007-2024 Wszelkie prawa zastrzeżone pulpecik.pl
Design B'Negative   Powered by pageLAB
Valid HTML 4.01 Transitional Poprawny CSS!

Cached by PHP-Hypercacher