Porady

Posortuj według: popularności  daty dodania  ocen  alfabetycznie

Jasny krupnik

dodany przez: Marzena ważne solenie więcej więcej

nalesniki

dodany przez: karoolla1987 przypalajace sie więcej więcej

krojenie ciasta,tortu

dodany przez: karoolla1987 krojenie ciasta więcej więcej

wzdecia

dodany przez: karoolla1987 zapobieganie więcej więcej

sposób na dobrze ubita śmietane

dodany przez: karoolla1987 aby śmietana dobrze sie ubila nalezy ja włozyć na okolo 20 min do zamrazarki więcej więcej

Ryby

dodany przez: aleksa6 Aby zapobiec przypalaniu się ryby podczas smażenia na dno patelni kładziemy cienki plasterek surowego ziemniaka. -Tłuszcz na patelni nie będzie pryskał, jeżeli dodamy do niego szczyptę soli. więcej więcej

Kruche ciasto

dodany przez: SylwiaLilianna Ciasto z owocami będzie kruche więcej więcej
Zaloguj się

Nie masz jeszcze konta w serwisie pulpecik.pl?
Załóż je za darmo!
i ciesz się gotowaniem z Twoimi przyjaciółmi
Znajdź inspirację
Powiedz nam, co masz w swojej lodówce,
a podpowiemy Ci, jaką potrawę możesz
przyrządzić (składniki oddziel przecinkami)
© 2007-2024 Wszelkie prawa zastrzeżone pulpecik.pl
Design B'Negative   Powered by pageLAB
Valid HTML 4.01 Transitional Poprawny CSS!

Cached by PHP-Hypercacher