|
||||
Nieświeże warzywa w lodówcedodany przez: patryshia żeby warzywa w lodówce szybko nie przestawały być świeże, do pojemnika w którym są przechowywane, włożyć gąbkę kuchenną, będzie ona wchłaniała wilgoć więcej![]() Gotowanie rybydodany przez: Ania K. Ryba, szczególnie mrożona, będzie miała delikatny smak...... więcej![]() Gotowanie kukurydzydodany przez: Ania K. Jeśli gotując kukurydzę dodasz trochę soku z cytryny..... więcej![]() składniki na szaszłykidodany przez: karoolla1987 składniki na szaszłyki kroj na kawałki o podobnej wielkości, tylko wtedy będą gotowe o tym samym czasie więcej![]() |
![]() ![]()
Podaj nazwę dania lub jej fragment
albo wybierz jedną z kategorii:
![]() ![]()
Powiedz nam, co masz w swojej lodówce,
a podpowiemy Ci, jaką potrawę możesz przyrządzić (składniki oddziel przecinkami) |
|||
|