Porady

Posortuj według: popularności  daty dodania  ocen  alfabetycznie

Pieczarki

dodany przez: kotto Aby pokrojone pieczarki nie ściemniały pokrop je sokiem z cytryny. więcej więcej

smaczne pierogi

dodany przez: cohenna jakie powinno być caisto?? więcej więcej

Krem

dodany przez: kotto Aby przełamać smak margaryny dodaj do kremu alkoholu. więcej więcej

Sposób na miękkie pyzy

dodany przez: Marzena maa ziemniaczana więcej więcej

Sól w solniczce

dodany przez: patryshia nie zwilgotnieje, nie potworzą się grudy, jeśli na dno włożymy kilka ziarenek ryżu w (który wchłania wodę) lub wsypiemy odrobinę mąki ziemniaczanej. więcej więcej

Mleko

dodany przez: anlolek Mleko szybciej skwaśnieje... więcej więcej

chrupiąca skórka

dodany przez: cohenna aby mięso drobiowe miało chrupiącą skórkę więcej więcej
Zaloguj się

Nie masz jeszcze konta w serwisie pulpecik.pl?
Załóż je za darmo!
i ciesz się gotowaniem z Twoimi przyjaciółmi
Znajdź inspirację
Powiedz nam, co masz w swojej lodówce,
a podpowiemy Ci, jaką potrawę możesz
przyrządzić (składniki oddziel przecinkami)
© 2007-2025 Wszelkie prawa zastrzeżone pulpecik.pl
Design B'Negative   Powered by pageLAB
Valid HTML 4.01 Transitional Poprawny CSS!

Cached by PHP-Hypercacher