|
||||
gotowanie rybydodany przez: karoolla1987 Gdy chcesz ugotować rybę w całości, przed włożeniem do naczynia w kilku miejscach obwiąż ją ściśle sznurkiem. Czas gotowania kilogramowej ryby wynosi 15-20 minut. więcejGotowanie rybydodany przez: paula26013 Ryba, szczególnie mrożona, będzie miała delikatny smak jeżeli ugotujesz ją z dodatkiem mleka (pół na pół z wodą więcejGotowanie ryżudodany przez: aleksa6 Ryż ugotuje się szybciej, jeśli wcześnie zalejemy go na 30 minut zimną wodą. więcejGotowanie suszonych śliwek i grzybówdodany przez: anlolek Suszone śliwki i grzyby gotujemy wrzucając je do małej ilości zimnej wody. W trakcie gotowanie dolewamy po troszku zimnej wody. Skraca to czas gotowania. więcej |
Zaloguj się
Szukaj przepisu
Podaj nazwę dania lub jej fragment
albo wybierz jedną z kategorii:
Smaki świata
Znajdź inspirację
Powiedz nam, co masz w swojej lodówce,
a podpowiemy Ci, jaką potrawę możesz przyrządzić (składniki oddziel przecinkami) |
|||
|