|
||||
Gotowanie kukurydzydodany przez: anlolek Jeśli gotują kukurydzę dodasz trochę soku z cytryny, ziarna zachowają złocisty kolor. więcej![]() Gotowanie kukurydzydodany przez: aleksa6 Kolby kukurydzy gotuj zawsze bez soli z odrobiną cukru ,ponieważ pod jej wpływem ziarna robią się łykowate, twarde. Kukurydza zachowa ładny żółty kolor, jeśli podczas gotowania dodasz do wody odrobinę soku cytrynowego. więcej![]() Gotowanie kukurydzydodany przez: trini6 Jeśli gotują kukurydzę dodasz trochę soku z cytryny, ziarna zachowają złocisty kolor. więcej![]() Gotowanie makaronudodany przez: aleksa6 Makaron będzie smaczniejszy, jeśli ugotujemy go nie w wodzie, lecz bulionie. więcej![]() Gotowanie makaronu 2dodany przez: aleksa6 Makaron gotujemy w dużej ilości osolonego wrzątku (1 litr wody na 10 dag makaronu) z dodatkiem łyżki oliwy, wtedy nie sklei się. więcej![]() Gotowanie rybydodany przez: Ania K. Ryba, szczególnie mrożona, będzie miała delikatny smak...... więcej![]() |
![]() ![]()
Podaj nazwę dania lub jej fragment
albo wybierz jedną z kategorii:
![]() ![]()
Powiedz nam, co masz w swojej lodówce,
a podpowiemy Ci, jaką potrawę możesz przyrządzić (składniki oddziel przecinkami) |
|||
|