Porady

Posortuj według: popularności  daty dodania  ocen  alfabetycznie

Idealnie biały chrzan

dodany przez: Marzena pomocny sok z cytryny,odrobina soli i cukru. więcej więcej

Imbir

dodany przez: aleksa6 Imbir doskonale chroni konfitury przed sfermentowaniem. więcej więcej

Intensywnie pachnące sery.

dodany przez: aleksa6 Kostka cukru położona na tacce obok serów zapobiega rozsiewaniu się ich zapachów. Tacka musi być szczelnie przykryta kloszem. więcej więcej

Intensywny kolor zoltek

dodany przez: Marzena Zoltka beda mialy intensywnieszy kolor więcej więcej

Ja dokładnie umyć gąski?

dodany przez: anka1984 Gąski zwykle są oklejone piaskiem i dlatego wymagają bardzo starannego mycia. Najpierw włóż je do do zimnej wody z kilkoma łyżkami soli. Po godzinie umyj, opłucz starannie i osącz. Potem dopiero czyść korzonki i zdejmij skórkę z kapeluszy. więcej więcej

Jablka do salatki

dodany przez: Marzena lekko osolona woda więcej więcej

Jabłka

dodany przez: trini6 Jabłka jak sa pomarszczone moczymy w gorącej wodzie - znów bedą gładkie więcej więcej
Zaloguj się

Nie masz jeszcze konta w serwisie pulpecik.pl?
Załóż je za darmo!
i ciesz się gotowaniem z Twoimi przyjaciółmi
Znajdź inspirację
Powiedz nam, co masz w swojej lodówce,
a podpowiemy Ci, jaką potrawę możesz
przyrządzić (składniki oddziel przecinkami)
© 2007-2024 Wszelkie prawa zastrzeżone pulpecik.pl
Design B'Negative   Powered by pageLAB
Valid HTML 4.01 Transitional Poprawny CSS!

Cached by PHP-Hypercacher