Porady

Posortuj według: popularności  daty dodania  ocen  alfabetycznie

Smażone mięso

dodany przez: aleksa6 posól pod koniec smażenia, bo inaczej będzie twarde. więcej więcej

smażona kiełbasa

dodany przez: SylwiaLilianna będzie bardzo chrupiąca, więcej więcej

Smażenie ryb

dodany przez: Marzena nie dodawaj smalcu więcej więcej

Smażenie ryb

dodany przez: cohenna Delikatna ryba więcej więcej

smażenie potraw z drobiu

dodany przez: aleksa6 Do smażenia potraw z drobiu używa się margaryny lub smalcu. więcej więcej

smażenie kotletów mielonych

dodany przez: karoolla1987 Przed smażeniem kotletów mielonych posyp patelnię solą. Kotlety będą się smażyć we własnym sosie, nie przywierając do patelni. więcej więcej

Smażenie drobiu

dodany przez: Marzena margaryna i masło więcej więcej
Zaloguj się

Nie masz jeszcze konta w serwisie pulpecik.pl?
Załóż je za darmo!
i ciesz się gotowaniem z Twoimi przyjaciółmi
Znajdź inspirację
Powiedz nam, co masz w swojej lodówce,
a podpowiemy Ci, jaką potrawę możesz
przyrządzić (składniki oddziel przecinkami)
© 2007-2024 Wszelkie prawa zastrzeżone pulpecik.pl
Design B'Negative   Powered by pageLAB
Valid HTML 4.01 Transitional Poprawny CSS!

Cached by PHP-Hypercacher