Porady

Posortuj według: popularności  daty dodania  ocen  alfabetycznie

Smażenie cebuli

dodany przez: Marzena żeby sie nie przypalała więcej więcej

Smażenie białej kiełbasy

dodany przez: Marzena trzeba zapobiec ,aby nie pękała więcej więcej

Smażenie

dodany przez: Ania K. Tłuszczu nie należy lać (kłaść) .......... więcej więcej

Smażenie

dodany przez: major161 Smażenie więcej więcej

Smażenie

dodany przez: aleksa6 Tłuszczu nie należy lać (kłaść) na zimną patelnię. Zawsze, zanim nalejesz olej czy nałożysz masło, rozgrzej naczynie. więcej więcej

smazenie paczkow

dodany przez: karoolla1987 aby paczki wyszly wysmienite nalezy je smazyc na smalcu z dodatkiem spirytusu.paczki wychodza wysmienite więcej więcej

smazenie drobiu

dodany przez: major161 Drób przeznaczony do smażenia więcej więcej
Zaloguj się

Nie masz jeszcze konta w serwisie pulpecik.pl?
Załóż je za darmo!
i ciesz się gotowaniem z Twoimi przyjaciółmi
Znajdź inspirację
Powiedz nam, co masz w swojej lodówce,
a podpowiemy Ci, jaką potrawę możesz
przyrządzić (składniki oddziel przecinkami)
© 2007-2024 Wszelkie prawa zastrzeżone pulpecik.pl
Design B'Negative   Powered by pageLAB
Valid HTML 4.01 Transitional Poprawny CSS!

Cached by PHP-Hypercacher